ARAŞTIRMACILAR 2017 YILI PROGRAM DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ



ARAŞTIRMACILAR 2017 YILI PROGRAM DEĞERLENDİRME TOPLANTISINDA BİR ARAYA GELDİ

Ülkemizin tarımsal araştırma önceliklerinin, hedeflerinin ve politikalarının belirlenmesi amacıyla TAGEM tarafından 2017 Yılı Proje Değerlendirme Toplantıları 5 Şubat – 4 Mart 2017 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenmektedir.

Toplantıya, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığımızın Merkez Kuruluşları, Üniversiteler, Araştırma Enstitüleri ve Araştırma yetkisi verilmiş kuruluşlar, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu, İlgili Bakanlık Kuruluşları ve Özel Sektör temsilcilerinden oluşan yaklaşık 2400 kişi katılım sağlamıştır.

Farklı grup ve oturumlarda gerçekleştirilen Proje Değerlendirme Toplantılarında "Tarımsal Araştırma Mastır Planı" hedefleri doğrultusunda,  yeni teklif projeler, devam eden projeler ve sonuçlanan projelerin görüşülmesi, araştırma sonuçlarının uygulamaya aktarılması ve yayınlanmasını karara bağlamak amacıyla  değerlendirmeler yapılmaktadır.

Bu kapsamda düzenlenen “Hayvan Besleme ve Yem Araştırmaları Toplantısı”na Birliğimizi temsilen Genel Sekreterimiz Serkan Özbudak katılmıştır.