VIV TÜRKİYE 2021- 10. Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, 10-12 Haziran 2021 tarıhınde İstanbul'da gerçekleştirilecek



VIV TÜRKİYE 2021- 10. Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı, 10-12 Haziran 2021  tarıhınde İstanbul'da gerçekleştirilecek

Kanatlı sektörünü profesyonel bir çatı altında toplayan, Birliğimizce de desteklenen VIV TÜRKİYE 2021, 10. Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı 10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Hollanda, Utrecht merkezli Tavukçuluk ve Teknolojileri Fuarı VIV, Meksika’dan Çin’e, Tayland’dan Rusya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada beyaz et ve kanatlı hayvan sektörünün lider isimlerini yıllardan beri tek bir çatı altında toplayarak dünya genelindeki kanatlı hayvan sektörüne önemli katkılarda bulunmaktadır. Beyaz et sektörüyle ilgili ihtisas fuarlarının başında yer alan ve dünyanın çeşitli kıtalarındaki farklı şehirlerde düzenlenen VIV Fuarlarının Türkiye ayağı olan VIV TÜRKİYE Fuarı, başta Türkiye olmak üzere Orta Doğu, Balkanlar ve Türkî Cumhuriyetlerdeki beyaz et sektörünün pusula fuarı niteliğindedir.

Tavukçuluk entegreleri ve tüm teknik gereçlerinden yem hammaddesi ve katkı ürünlerine, paketleme ve lojistik sistemlerinden danışmanlık hizmetlerine kadar pek çok ürün ve hizmetin sergileneceği VIV TÜRKİYE 2021 Fuarı, besleme ve sulama sistemlerinden et ve yumurta üreticilerine, tarım sistemlerinden yumurta toplama ve etiketleme sistemlerine kadar geniş bir katılımcı hedef kitlesine de sahiptir. Çiftçiler, gıda işleme sanayii yöneticileri, yem fabrikası yöneticileri, üniversite öğretim görevlileri, gıda toptancıları ve bunun gibi daha pek çok ilgili gruplar ise VIV TÜRKİYE Fuarının ziyaretçi profilini oluşturmaktadır.

10-12 Haziran 2021 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 1 ve 2. salonlarında, 10. kez düzenlenecek olan Tavukçuluk ve Teknolojileri Uluslararası İhtisas Fuarı’na katılımcı veya ziyaretçi olarak iştirak etmek isteyen üyelerimiz, detaylı bilgi  için www.vivturkey.com adresini ziyaret edebilirler.