YEM MAGAZİN ULUSLARARASI PLATFORMDA



YEM MAGAZİN ULUSLARARASI PLATFORMDA

Değerli Meslektaşlarım,

Türkiye Yem Sanayicileri Birliği tarafından yılda 3 kez basılan ve yayımlanan Yem Magazin dergisi CAB Abstracts tarafından Temmuz 2016 tarihinden itibaren taranan bir dergi haline gelmiştir.

Bilindiği üzere CAB Abstracts 1973’den beri çeşitli dillerde yayımlanan (116 ülkede, 50’den fazla dilde) tarım, veterinerlik, çevre, bitki bilimleri, mikoloji, parazitoloji, insan sağlığı ve beslenme alanlarındaki hakemli dergilerde yayımlanan makalelerin İngilizce basılmış özetlerini tarayarak veri tabanlarında (database) yayınlamaktadır.

Akademik veya mesleki faaliyetlerinizden birinin de uluslararası veri tabanlarınca taranan hakemli dergilerde makale yayımlamak olduğu göz önünde tutulacak olursa, bundan böyle Yem Magazin dergisinin de bu konumda bir mesleki yayım organı haline geldiğini memnuniyetle hatırlatmak isteriz.

Bu önemli yayın organında makalelerinizi yayımlatmak ve CAB Abstract tarafından taranarak uluslararası düzeyde atıf alma fırsatından yararlanmak istemez misiniz?  Bunun için, Yem Magazin dergisi “Bilimsel Makale Yazım Kuralları” na (http://yem.org.tr/YemMagazin/) göre düzenlenmiş ve en az 150-200 kelimeden oluşan İngilizce abstract içeren, 8-10 sayfadan oluşan bilimsel makalelerinizi [email protected] adresine gönderebilirsiniz.

Çalışmalarınızda başarılar ve en içten dileklerimizi sunarız.

 

Prof. Dr. Nizamettin Şenköylü

Editör

Yem Magazin Dergisi